Technologieën in 2030...
Lees artikel
De wereld is in beweging, dat weet en merkt iedereen. Yask heeft die dynamiek aangegrepen om te laten zien dat we kort op de bal spelen. We signaleren trends en vertalen deze in zo concreet mogelijke gevolgen voor het vakgebied Facility Management. Daarom ook Trendmatching. Voor opdrachtgevers, leveranciers of juist de eindklant van FM die op kantoor zit, in een fabriek werkt of zorg verleent.

Yask is een facility management bedrijf dat zich richt op brede facilitaire vraagstukken. Van het leveren van integrated facility services tot strategische integrale oplossingen als Integrated Facility Management and byond. Zo beantwoorden we vragen over hoe je hospitality organiseert, tot vragen als: hoe zorg ik ervoor dat facility management, HR en ICT meer samen kunnen werken aan boardroomthema’s van een organisatie?

Maar trends zijn niet alleen voor Yask, of klanten van Yask. We willen juist de hele markt verder brengen door trends te delen en door dit platform open te stellen voor iedereen die zich interesseert voor trends in FM.

Contact

Trends zijn altijd in beweging. Heb je een vraag, suggestie of een wild idee waar je mee aan de slag wilt: laat het ons weten.
Laat hier je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Als je meer van ons wilt weten, kijk dan op de ‘over’ button rechtsboven in beeld of bezoek ons op www.yask.nl. Onze ouderwetse contactgegevens, zoals adres en telefoonnummer vind je hieronder.

Yask Trendmatcher
Postbus 5071
Rivium Quadrant 151
2909 LC Capelle a/d IJssel

010 288 93 77

  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.