Yask organiseert Freaky Trendnight op 2 november 2017

Don’t be afraid to participate!

Voor het 3e jaar op rij organiseert Yask een event in het teken van trends en de invloed op facility management. Dit jaar nodigt Yask haar klanten en relaties uit voor een bloedstollend avondprogramma op donderdag 2 november: “Yask’s Freaky Trendnight”. De trendnight wordt gehouden bij dé hotspot voor innovatie in de Rotterdamse haven: RDM Rotterdam.

"Alles wordt anders… Zowel ons vakgebied in 2030 als de invulling van deze trendavond. Waar koersen we op af? Wat is úw rol in deze verandering? Hoe zorgt u ervoor dat u wendbaar en innovatief blijft?"

Tijdens de Yask Trendnight laten sterke topsprekers vanuit geheel eigen invalshoeken de ‘freaky future’ van FM zien, horen en voelen. Spraakmakende invalshoeken vanuit trends, wetenschap, leiderschap én, met een vleugje humor.

“Eén ding is zeker... Vluchten kan niet meer!”

Yask’s Freaky Trendnight
Don’t be afraid to participate!

Datum: 2 november 2017
Tijd: 16.30 – 21.00 uur
Locatie: RDM Rotterdam

De Yask Trendnight is voor klanten en relaties van Yask, zij ontvangen hiervoor een uitnodiging. Wilt u meer informatie of ook deelnemen aan de Trendnight? Houd dan onze website www.fmtrends.nl en Social Media-kanalen in de gaten!

Een verslag van de Yask Trenddag 2016 vindt u hier.

Technologieën in 2030...
Lees artikel